Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба(2018) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичВстановлено доцільність застосування в технології безглютенового хліба лецитину природнього проходження для покращення його якісних показників. The expediency of using natural lecithin in technology of gluten-free bread for improvement of its qualitative indices.Документ Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності(2008) Ткачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичНаведені результати досліджень застосування ПАР разом з харчовими волокнами та сухими молочними продуктами при виробництві хліба підвищеної біологічної цінності. These findings, together with the use of surfactants in fiber and dry dairy products in the production of bread increased biological value.