Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсівДокумент Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсівДокумент Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняДокумент Соціально-культурні аспекти розвитку туризму і рекреації в Україні(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток туристичної галузі, яка сприяє підвищенню надходжень до бюджету, створенню нових робочих місць, розвитку інфраструктури та будівництву нових туристичних об’єктів, посиленню охорони та реконструкції існуючих історико-культурних пам’яток, також туризм є складовою рекреаціїДокумент Інноваційна діяльність в закладах гостинності(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговуванняДокумент Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаОхарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культуриДокумент Фактори якісного обслуговування підприємств ресторанного господарства(2020) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано стандарти обслуговування підприємств РГ і доведення їх до персоналу, у вигляді рекомендацій, які вказують, як діяти в тих чи інших випадках Substantiated the standards of service of WG enterprises and bringing them to the staff, in the form of recommendations that indicate how to act in certain casesДокумент Фактори, які впливають на розвиток індустрії гостинності(2020) Дочинець, Інга Вікторівнанаведені фактори, які впливають на стан та розвиток готельно-ресторанного господарства є необхідною складовою їх діяльності і повинні визначати напрями та цілі розвитку індустрії гостинності. the given factors influencing a condition and development of hotel and restaurant economy are a necessary component of their activity and should define directions and the purposes of development of the hospitality industryДокумент Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності(2020) Ковальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаОхарактеризовано відродження приватного виробництва, що дозволить виготовляти оригінальні вишукані алкогольні напої та діяльність так званих «крафтових» виробництв, котрі виробляють якісну продукцію невеликими партіями. The revival of private production is characterized, which will allow to produce original refined alcoholic beverages and the activity of the so-called "craft" production, which produce quality products in small batches.Документ Характеристика рекреаційного туризму(2020) Дочинець, Інга Вікторівнаобґрунтовано значення рекреаційного туризму поряд із відпочинком і оздоровленням, ознайомленням з визначними місцями, пам'ятками історії та архітектури, знайомство з національними традиціями місцевого населення. The importance of recreational tourism along with recreation and recreation, acquaintance with the sights, monuments of history and architecture, acquaintance with the national traditions of the local population are substantiated