Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів
    (2018) Дочинець, Інга Вікторівна
    Значення вживання мікронутрієнтів для здоров’я людини, створення нових технологій глибокого комплексного перероблення сільськогосподарської сировини на продукти високої якості. Іmportance of using micronutrients for human health, the creation of new technologies for the deep integrated processing of agricultural raw materials for high quality products.
  • Ескіз
    Документ
    Культура харчування та її вплив на здоров’я людини
    (2018) Дочинець, Інга Вікторівна
    Розглянуто вплив їжі на людину, формування культури харчування, правильність споживання їжі. Іnfluence of food on a person, the formation of a culture of nutrition, the correctness of consumption of food is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Психологічні проблеми харчування у студентів
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Дотримання принципів збалансованого харчування, збільшення кількості продуктів багатих на білки, вітаміни, які підвищують психологічну, емоційну стійкість організму. Оbservance of the principles of balanced nutrition, increase in the quantity of products rich in proteins, vitamins, which increase the psychological, emotional stability of the organism.
  • Ескіз
    Документ
    Безпека харчових продуктів в Україні
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Застосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Розробка продуктів, які мають комбінований склад, створення яких дозволяє удосконалити сировину тваринного походження, забезпечуючи при цьому населення повноцінним білковим харчуванням.