Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів(2013) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна МиколаївнаРозглянуто проблему визначення вмісту глютену у технології безглютенової продукції. Наведено інформацію щодо методик за допомогою яких можна визначити вміст глютену у сировині, напівфабрикатах та готових виробах. Зазначено, що не всі існуючі методики можуть бути використані при визначенні глютену у готових виробах, які піддавались термічній обробці. Considers the problem determining the content of gluten in gluten-free products technology. Provides information about the methods for determining by which one can determine the gluten content in the raw material, semi-finished and finished products. Noted that not all of the existing techniques can be used to determine the gluten in the finished products, which were subjected to heat treatment.Документ Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлози(1995) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичНаведено результати дослідження пружно-еластичних і в’язко-пластичних властивостей тіста з карбюлозою. Встановлено, що зміцнення клейковини тіста з карбюлозою можна зв’язувати зі зміною співвідношення компонентного складу її білків в сторону підвищення в клейковині вмісту глютеніну, який визначає, як відомо, її фізичні властивості.Документ Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини(1995) Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Дробот, Віра ІванівнаНаведено результати оптимізації технологічного процесу виробництва хліба з борошна з низьким вмістом клейковини з використанням карбюлози. The results of the optimization process of the production of bread flour with low gluten content using karbyulozy.