Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Планування якості продукції на підприємстві
    (2017) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна
    Управлiння якiстю продукцiї передбачає застосування функцiй управлiння як одну iз складових системи управлiння. Вони виражають види органiзацiйної дiяльностi, що утворилися внаслiдок розподiлу i спецiалiзацiї працi в сферi управлiння, сукупнiсть взаємозв’язкiв та взаємодiю суб’єктiв i об’єктiв. Основою системи на пiдприємствах є орган управлiння якiстю продукцiї, який здiйснює планування, контроль, облiк якостi продукцiї та iншi функцiї, спираючись на принципи управлiння якiстю, методи контролю та аналiзу якостi на основi стандартiв і iншої нормативно-технiчної документацiї. Managing the quality of products involves the use of management functions as one of the components of the control system. They express the types of organizational activity that arose from the distribution and specialization of labor in the field of management, the combination of interactions and the interaction of subjects and objects. The basis of the system at the enterprises is the quality control department, which carries out planning, control, quality control of the product and other functions, based on the principles of quality management, methods of quality control and analysis based on standards and other normative and technical documentation.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів
    (2016) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна
    Впровадження методології системи управління безпечністю харчових продуктів (далі по тексту НАССР ) у практику вітчизняних підприємств викликане необхідністю забезпечення безпечності продукції, що випускається, з метою захисту споживача і сприяння цим підприємствам у міжнародній торгівлі. Implementation methodology system of food safety (HACCP hereinafter) in the practice of domestic enterprises due to the need to ensure the safety of products in order to protect consumers and promote these enterprises in international trade.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво харчових продуктів в України
    (2013) Заїнчковський, Анатолій Олександрович
    Харчова промисловість відіграє значну соціальну та економічну роль в країні. The food industry plays an important social and economic role in the country.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі
    (2015) Заїнчковський, Анатолій Олександрович
  • Ескіз
    Документ
    Стан та тенденції розвитку підприємств харчової та переробної промисловості України
    (2013) Заїнчковський, Анатолій Олександрович
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку підприємств харчової промисловості України
    (2014) Заїнчковський, Анатолій Олександрович
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання фінансового становища підприємств харчової промисловості
    (2000) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Жужукіна, Наталія Іванівна
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно–економічні засади управління якістю хлібобулочної продукції
    (2011) Труш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
    Організаційно – економічні засади в менеджменті якості хлібобулочної продукції посідають чинне місце при здійсненні управління та мають сенс на всіх стадіях його реалізації. Їх удосконалення є актуальним і потребує постійної уваги, через стабільний вплив основних факторів на якість хлібобулочної продукції. Economic-organizing principles of product quality management of bread and bakery products play a vital role in quality management and have a sense on all stages of its realization. Their betterment is of current importance and needs permanent attention because of constant influence of main factors on bread and bakery products quality.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно – економічні засади управління якістю хлібобулочної продукції
    (2011) Труш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
    Організаційно – економічні засади в менеджменті якості хлібобулочної продукції посідають чинне місце при здійсненні управління та мають сенс на всіх стадіях його реалізації. Їх удосконалення є актуальним і потребує постійної уваги, через стабільний вплив основних факторів на якість хлібобулочної продукції. Economic-organizing principles of product quality management of bread and bakery products play a vital role in quality management and have a sense on all stages of its realization. Their betterment is of current importance and needs permanent attention because of constant influence of main factors on bread and bakery products quality.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості
    (2011) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Нагавичко, Тетяна Олександрівна
    У харчуванні людей різних вікових груп важливе місце займають овочі й фрукти та продукція, виготовлена з них способом промислової переробки. Виходячи з нормативів, середнє споживання продукції у свіжому вигляді на душу населення повинно становити 80 %, а в переробленому – 20 %.