Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив добавки кизилу на зміни органолептичних та фізико-хімічних показників йогурту(2017) Кеда, Анжела Сергіївна; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь МихайловичМатеріалом для досліджень був йогурт з додаванням наповнювача на основі кизилу та йогурт без наповнювача. Визначення органолептичних та фізико-хімічних показників готового кисломолочного напою проводили за загальноприйнятими методиками на відповідність їх вимогам ДСТУ 4343:2004. The study material was yogurt with added filler on the basis of the dogwood and yogurt without filler. Definition organoleptic and physico-chemical indicators of the finished fermented beverage was performed according to standard techniques for compliance the requirements of DSTU 4343:2004.