Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення методики визначення технологічних показників цукрових буряків після зберігання(2009) Клименко, Лариса Степанівна; Зотова, Ю. О.; Мількевич, Володимир Михайлович; Чернявська, Людмила ІванівнаОбгрунтована необхідність визначення органічної складової хімічного складу цукрових буряків. Наведена нова методика визначення загальних та розчинних органічних речовин в буряках, буряковому та дифузійному соках, апробована на цукрових заводах України.Документ Дослідження ефективності використаня нового піногасника “Фоамсол” для ліквідації піноутворення дифузійного соку(2006) Дубовець, Олена Володимирівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій НикифоровичНаведені результати лабораторних досліджень нового піногасника «Фоамсол» для ліквідації піни в дифузійному соку. Висвітлена методика дослідження піноутворення шляхом диспергування повітря за сталих умов. Оцінка піноутворювальної здатності за фізико-хімічними показниками піни показала ефективність використання «Фоамсолу» для знепінення дифузійного соку : об’єм та висота шару піни зменшується у 8 разів, а руйнування піни відбувається у 50 разів швидше, ніж у контрольному досліді.Документ Дослідження ефективності використання нового вітчизняного антисептика “Нобак” у дифузійному процесі(2005) Дубовець, Олена Володимирівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса СтепанівнаПриведені характеристика і результати лабораторних досліджень нового антисептика «Нобак» при переробленні буряків низької якості. Визначені оптимальні витрати «Нобаку», що в 100 разів менші, порівняно з витратами формаліну. Встановлено широкий спектр антимікробної дії нового препарату до всіх груп мікроорганізмів дифузійного соку.