Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості
    (2010) Клименко, Лариса Степанівна
    Розглянуто тенденції збільшення використання в Україні замінників цукру, особливо синтетичної групи, що є прихованою загрозою для цукрової галузі і для споживачів. Висвітлено шкідливий вплив на здоров`я людини синтетичних цукрозамінників, що відносяться до самих небезпечних харчових добавок.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості меляси з метою додаткового вилучення цукрози
    (2009) Молодницька, Олена Миколаївна; Клименко, Лариса Степанівна; Штангеєв, Валерій Остапович
    Обгрунтована необхідність додаткового вилучення цукрози з меляси методом хроматографічного розділення її складових. Досліджено склад меляс різних цукрових заводів. Встановлений підвищений вміст в мелясах солей кальцію, що перешкоджає хроматографічному вилученню цукрози.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництві
    (2004) Майстрова, Ю. Ю.; Хомічак, Любомир Михайлович; Клименко, Лариса Степанівна
    Представлені результати виробничих досліджень, що підтверджують вплив оптично активних речовин на точність визначення вмісту цукрози в продуктах цукрового виробництва. Presented the results of from occupational studies that confirm the influence of optically active substances on the accuracy of the content of sucrose in sugar products.