Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізатори харчових продуктів
    (2008) Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Мельник, Оксана Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.