Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізатори харчових продуктів
    (2008) Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Мельник, Оксана Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Мальтодекстини. Можливості використання
    (2012) Павлов, Роман Олегович; Корецька, Ірина Львівна; Лазорский, П. П.; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Представлені дослідження впливу концентрації мальтодекстринів на якість жирових начинок. Researches of influence of concentration of maltodextrins on quality of fatty stuffings are given.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
    (2010) Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.