Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізатори харчових продуктів
    (2008) Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Мельник, Оксана Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різних напоїв на процеси проростання і ріст пшениці
    (2013) Костромін, Юрій Вячеславович; Гребень, Богдан Володимирович; Кочерга, Яна Вікторівна; Максімова, Ірина Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Воловик, Людмила Сергіївна
  • Ескіз
    Документ
    Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
    (2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Вплив цукру на в’язкість клейстерів досліджували на прикладі 6%-их клейстерів модифікованих крохмалів і встановили, що при збільшенні кількості додавання цукру в’язкість клейстерів зменшувалася. The influence of sugar on the viscosity of the paste were studied on the example of 6% paste them modified starches and found that as the number of added sugar paste viscosity decreased.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів
    (2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості профілізації при викладанні фізичної та колоїдної хімії для студентів технологічних спеціальностей
    (Тези доповідей першого науково-методичного семінару «Актуальні проблеми викладання хімічних дисциплін», 24 квітня 2004р., Донецьк. –2004. –с. 35-36, 2004) Воловик, Людмила Сергіївна; Мірошников, Олег Миколайович; Лезенко, Галина Олександрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Розглянуті особливості профілізації при викладанні фізичної та колоїдної хімії на прикладі розгляду питань реологічних властивостей дисперсних систем, при вивченні процесів набухання ВМС та використання результатів наукової роботи студентів. The features profiling in teaching physical and colloid chemistry for example consideration of the rheological properties of disperse systems, the study of the processes of swelling of the Navy and the results of scientific work of students.
  • Ескіз
    Документ
    Мальтодекстини. Можливості використання
    (2012) Павлов, Роман Олегович; Корецька, Ірина Львівна; Лазорский, П. П.; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Представлені дослідження впливу концентрації мальтодекстринів на якість жирових начинок. Researches of influence of concentration of maltodextrins on quality of fatty stuffings are given.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
    (2010) Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.