Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
    (2024) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Шаран, Лариса Олександрівна
    Наразі актуальним та надзвичайно важливим питанням в Україні та європейських країнах є виробництво екологічної харчової продукції та впровадження інновацій українських еко-технологій, які б відповідали екологічним стандартам та попиту споживачів. Наразі основними напрямками в даному питанні є: використання місцевих сировинних матеріалів, органічне сільське господарство, екологічні упаковки, переробка та використання відходів, співпраця з організаціями з екологічно чистою продукцією
  • Ескіз
    Документ
    Особливості організації дитячого харчування в готелі сімейного типу
    (2024) Блінова, Аліса Олександрівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
    В умовах діджиталізації сучасні діти звикають до розуміння цифрової техніки з раннього дитинства. Тому, спеціальне цифрове меню може стати не тільки корисним в організації дитячого харчування, але й дозволить дитині навчитися самостійно обирати харчову продукцію залежно від віку, статі, енергетичних витрат, добового раціону, виходу страви, збалансування за нутрієнтним складом, тощо. Інтерактивне меню може стати як для батьків так і їх дітей більш цікавим та зручним способом вибору страв, чим традиційне паперове меню