Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру(2015) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Копиленко, Анатолій ВасильовичВ лабораторних умовах проведені дослідження із визначення кількості необхідного вапняного молока, яке додавалось до соку топінамбуру. Отримано оптимальні параметри освітлення екстракту з топінамбуру. При різних режимах екстрагування визначено вміст інуліну в екстракті. Це дозволяє отримати розчинний порошок інуліну з мінімальним вмістом домішок.Документ Дослідження структурної характеристики культивованих грибів зневоднених конвективно-терморадіаційним енергопідведенням(2015) Байдаєв, Р. В.; Дубковецький, Ігор Володимирович; Бурлака, Тетяна Василівна; Малежик, Іван Федорович; Копиленко, Анатолій ВасильовичФізико-хімічні зміни, які відбуваються в процесі сушіння впливають на якість зневодненого продукту, але можуть бути відновлені обводненням. Такі властивості як колір, текстура, щільність, пористість і сорбційні характеристики зневоднених матеріалів залежать переважно від способу сушіння. Дані властивості характеризують якість зневодненої продукції, тому спосіб і умови сушіння мають, важливе значення.Документ Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з лікарської сировини(2014) Сахаренко, Оксана Олександрівна; Петрук, Галина Миколаївна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Точкова, Оксана ВасилівнаВ тезах представлено резульати досліджень з екстрагування цінних компонентів з такої лікарської сировини,як подорожник і звіробій. Встановлено оптимальні параметри процесу екстрагування, розроблено новий харчовий продукт з оздоровчо-профілактичними властивостями.In theses the results of researches are presented from extracting of valuable components from such medical raw material, as a goose-grass and st-john's-wort. The optimal parameters of process of extracting are set, a new food product is worked out with health-prophylactic properties.Документ Деякі проблеми гуманізації і гуманітаризації технічної освіти(1992) Марценюк, Олександр Степанович; Савельєва, Марина Юріївна; Копиленко, Анатолій ВасильовичДокумент Промислове дослідження сатураційної установки у циклічному режимі(1995) Копиленко, Анатолій Васильович; Таран, Віталій Михайлович; Усанов, Олександр ІвановичДокумент Отримання біогазу із товщі мулу природних водойм(2010) Горупа, В. В.; Копиленко, Анатолій ВасильовичДокумент Дослідження струткури потоку в колонному апараті за допомогою математичних моделей(1997) Копиленко, Анатолій Васильович; Усанов, Олександр ІвановичДокумент Дослідження процессу сушіння мальтодекстринових сиропів у розпилювальні сушарці(2010) Чижук, О. В.; Пузій, A. M.; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Копиленко, Анатолій ВасильовичДокумент До створення пілотної установки з дослідження процесу кавітації(2004) Сутовський, В.; Копиленко, Анатолій ВасильовичДокумент Аналітичні залежності для визначення фізичних і теплофізичних характеристик льоду, води, водяної пари, сухого та волого повітря(1999) Калуженов, В. В.; Товстенко, О. В.; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Копиленко, Анатолій Васильович