Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Українська культура ХХ ст. як втілення промислового перевороту
    (2016) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Стаття присвячена культурному розвитку українських міст за часів промислового перевороту. The abstract is devoted to the cultural development of Ukrainian city during the time of industrial revolution.
  • Ескіз
    Документ
    Репресії проти поляків і польських громадян
    (2017) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Тези присвячені репресіям проти поляків та польських громадян в умовах становлення репресивного апарату. The abstract is dvoted to the repressions against the Polish people during the times of Great Teror (1937-1938).
  • Ескіз
    Документ
    Особливості розвитку кондитерської промисловості м. Києва в ХІХ ст.
    (2007) Коцюбанська, Ольга Олександрівна; Левицька, Надія Миколаївна
    Тези присвячені суперечливостям розвитку кондитерської промисловості Києва в руслі загального промислового перевороту в Російській імперії. Abstracts dedicated inconsistency of the confectionery industry Kyiv in line with the overall industrial revolution in the Russian Empire.
  • Ескіз
    Документ
    Специфіка кондитерської промисловості Львову на етапі її становлення (ХІХ ст.- перша половина ХХ ст.)
    (2010) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Тези присвячені специфічним рисам кондитерської промисловості м. Львову – домашньому способу виробництва, широкому асортименту, спадковиим технологіям. Abstracts are devoted to specific features of Lviv confectionery industry - domestic mode of production, a wide range spadkovyym technology.
  • Ескіз
    Документ
    Кондитерська галузь України 30-х років ХХ ст.: здобутки і втрати
    (2011) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Тези присвячені проблемі сталінської перебудови кондитерської галузі в руслі загальної індустріалізації. Abstracts are devoted to the problem of adjustment of the Stalinist confectionery industry in line with the overall industrialization.
  • Ескіз
    Документ
    Відродження кондитерської промисловості України за часів НЕПу. Харків
    (2010) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Дані тези присвячені історії кондитерської промисловості України часів НЕПу, її особливостям в перехідну добу від капіталістичної до радянської економіки. These theses on the history of Ukraine confectionery industry the NEP and its features in the transition period from the capitalist to the Soviet economy.
  • Ескіз
    Документ
    Оформлення кондитерських виробів як одне з матеріальних джерел історії України
    (2010) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Дані тези присвячені дизайну кондитерських виробів як специфічного артефакту, що вбирає в себе історичні, художні, політичні вподобання свого часу. These abstracts are devoted to the design of confectionery as a specific artifact that incorporates historical, artistic, political preferences of their time.
  • Ескіз
    Документ
    Історія однієї фабрики — погляд крізь століття
    (2008) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Тези присвячені кондитерській промисловості ХІХ ст., її спадковості, розвитку технологій та асортименту. Abstracts are devoted to the confectionery industry of nineteenth century., its continuity, technology and product range.
  • Ескіз
    Документ
    Роль «Укркондоб’єднання» у становленні кондитерської промисловості України 30-х років ХХ ст.
    (2013) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Тези присвячені розвитку кондитерської промисловості за часів сталінської індустріалізації, зокрема ролі «Укркондобєднання» у відбудові та модернізації галузі. Abstracts are devoted to the development of the confectionery industry in the time of Stalin's industrialization, such as "Ukrkondobyednannya" in the reconstruction and modernization of the industry.
  • Ескіз
    Документ
    Кондитерські бренди ХІХ ст.: Жорж Борман
    (2006) Коцюбанська, Ольга Олександрівна; Тюрменко, Ірина Іванівна
    Тези присвячені відомій особистості кондитерського світу України – Жоржу Борману, новатору із великим творчим потенціалом. Abstracts are devoted to the well-known personalities in the world of confectionary Ukraine - George Bormann, innovators with great creative potential.