Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості виробництва пшеничного пива(2019) Смажко, Ірина Олександрівна; Кошова, Валентина МиколаївнаДокумент Впив неслодженого ячменю на якість пивного сусла(2012) Оксінчук, Тетяна Сергіївна; Кошова, Валентина МиколаївнаВ боротьбі за споживчий ринок пивоварні заводи змушені розширювати асортимент своєї продукції, у зв’язку з чим становиться актуальним пошук забутих рецептів і нової сировинної бази. Основною сировиною в класичній технології приготування пива слугує солод, підготовлення якого містить у собі великі трудові і енергетичні затрати. In the fight for the consumer market breweries have to expand its product range, and therefore the actual stanovytsya search of forgotten recipes and new raw materials. The main raw material in the classical brewing technology serves malt, preparing which includes a large labor and energy costs.Документ Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем(2013) Кошова, Валентина Миколаївна; Косоголова, Людмила ОлексіївнаПорівнюючи вартість ячменю ярого – 2 тис. грн/т і озимого 1,8 тис. грн/т, рекомендуємо в якості несолодженої сировини і озимий ячмінь у кількості до 20 %, що зменшить собівартість готової продукції. Comparing the value of spring barley - 2 UAH / t and winter 1.8 UAH / t, be as nesolodzhenoyi raw winter barley in an amount up to 20%, which will reduce the cost of the finished product.