Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначення
    (2008) Ларіна, Вікторія; Кошова, Валентина Миколаївна
    Метою даної роботи є приготування функціональних безалкогольних напоїв з натуральної сировини. Для виконання поставленої мети використовувались слідуючі екстракти: ехінацея пурпурова, женьшень азійський. Ці екстракти підвищують імунітет, заспокоюють нервову систему, зміцнюють серце та продовжують життя. The aim of this work is the preparation of functional soft drinks with natural ingredients. To accomplish this goal used following extracts: Echinacea purpurea, ginseng Asian. These extracts enhance immunity, soothe the nervous system, strengthen the heart and prolong life.