Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні технології автоматизації ресторанної мережі
    (2015) Базь, Наталія Петрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Досліджені перевагиавтоматизованих системiikoChain, їх значення в управлінібізнес-процесами всучасному ресторані. The advantages of automated systems iikoChain, their importance in managing business processes in the modern restaurant are explored.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства
    (2016) Лукомська, Юлія Петрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Досліджена можливість використання такої нетрадиційної сировини як батат у технології желеподібних солодких страв, що дозволяє створювати страви підвищеної харчової та біологічної цінності.
  • Ескіз
    Документ
    Кобрендинг у ресторанному бізнесі
    (2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Мишко, Ярослава Ігорівна
    Досліджені переваги кобрендингу в ресторанному бізнесі,наведеніприклади ефективного кобрендингу, що дає можливість залучення додаткової кількості відвідувачів та збільшення прибутків підприємств ресторанного бізнесу. Explored the advantages of cobranding in the restaurant business, examples of effective co-branding are given, which enables to attract additional visitors and increase the profit of restaurant business enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління енерговитратами в готельних підприємствах
    (2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Муха, Інна Юріївна
    Досліджені переваги системи управління енерговитратами в готельних підприємствах, їх зміст, досвід їх впровадження в готельних комплексах м. Києва. The advantages of the energy management system management system in hotel enterprises, their content, their experience in the hotel complexes of the city of Kiev have been explored.