Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальна спрямованість асортиментної політики підприємств харчової промисловості(1995) Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаРозглянута проблема необхідності забезпечення соціальної орієнтації у визначенні асортименту харчової продукції. Were considered the problem of the need to ensure social orientation in determining the range of food products.Документ Організація системи управління асортиментом харчової продукції як фактор підвищення ефективності виробництва(1993) Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаЗапропонована система управління асортиментом продукції, що базується на таких основних принципах, як самостійність формування асортименту продукції, оптимізація асортименту продукції, забезпечення економічної зацікавленості підприємств у виробництві масової і соціальної продукції. Proposed the system of management of product range, which is based on such basic principles as self-forming product mix, product mix optimization, providing economic incentives for enterprises in production of mass and social products.