Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинами
    (2017) Морозова, М. А.; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
    Харчування забезпечує нормальну життєдіяльність організму за умови вмісту необхідної кількості білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин і води в необхідних для організму співвідношеннях. Мінеральні речовини беруть участь у багатьох метаболічних процесах організму та забезпечують його здорове функціонування.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології січених напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення з використанням морських водоростей фукусу та цистозіри чорноморської
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна; Галенко, Олег Олександрович
    В основу створення нових рецептур тюфтельок покладено поєднання м'ясної та рибної сировини з морськими водоростями фукус та цистозіра чорноморська в кількості 2 % на 100% сировини. Вміст йоду, селену, функціональних полісахаридів та вітамінів у водоростях збагачує розроблені харчові продукти, які можуть бути рекомендовані для масової, групової або індивідуальної профілактики дефіциту йоду та селену. The basis of new recipes meatballs put the connection of raw meat and fish with seaweed and kelp zystoseira in the amount of 2% on 100% raw. The content of iodine, selenium, vitamins and functional polysaccharides from seaweed enriches developed foods that are recommended for mass, group or individual prevention of iodine deficiency and selenium.