Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Запровадження стандартів НАССР у виробництві соусів(2024) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичДокумент Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона ЮріївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.Документ Програми-передумови системи безпечності харчових продуктів для громадського харчування(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРеформування технічного регулювання в Україні наближує заклади громадського харчування до відповідності харчовому законодавству ЄС, що передбачає глибокий аналіз, виявлення та усунення усіх можливих факторів ризику згідно принципам HACCP. Тому в роботі наведено спеціальні програми-передумови для закладів громадського харчуванняДокумент Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції. Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.Документ Моделювання раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції.Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.Документ До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції(2012) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті приведено новітні дані щодо перспективності використання електрохімічної активації в процесі отримання технологічної води при виробництві алкогольної продукції. In the article the newest data over are brought in relation to perspective of the use of the electrochemical activating in the process of receipt of technological water at the production of alcoholic goods.Документ Розробка системи управління якістю служби Housekeeping(2017) Попович, Ксенія Вікторівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.Документ Тенденції розвитку готелів ділового призначення в Україні(2016) Макалендра, Дарія Андріївна; Мамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег ВолодимировичВизначено основні тенденції розвитку готелів ділового призначення в Україні. Basic progress of hotels of the business setting trends are certain in Ukraine.