Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції. Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.Документ Моделювання раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції.Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.Документ Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження(2008) Кузьмін, Олег ВолодимировичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій ЮрійовичВстановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.Документ Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено методику визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки та оцінено її якість. The methods of determination of complex quantitative estimation of quality of technological water are worked out for the production of vodka and her quality is appraised.