Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія світлого і темного сортів пива з цикорієм(2022) Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович; Мукоїд, Роман МиколайовичДокумент Розроблення програми розрахунку продуктів технологічного виробництва хлібопекарських дріжджів(2000) Омельчук, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій МихайловичРозроблена і впроваджена в навчальний процес програма по розрахунку продуктів та основного технологічного обладнання для виробництва хлібопекарських дріжджів на мелясно-спиртових заводах, які працюють по двох продуктовій схемі з використанням алгоритмічної мови EXEL на персональних комп’ютерах типу ІВМ. Developed and implemented in the educational process of the program to calculate basic products and manufacturing equipment for the production of baking yeast in molasses distilleries, working in two's Food scheme using algorithmic language EXEL on personal computers such as IBM.Документ Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництві(2008) Шрам, Людмила; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій МихайловичОдним із способів підвищення рентабельності спиртового виробництва є використання високо – концентрованого сусла та подальше його зброджування осмофільними дріжджами. Відомо, що з підвищенням концентрації сусла зростає вплив азотного живлення на процес розмноження дріжджових клітин та ступінь зброджування. One way to improve the profitability of alcohol production is the use of high - concentrated wort and its further digestion osmophilic yeast. It is known that with an increase in the concentration of the wort increases the effect of nitrogen nutrition on the yeast cell multiplication process and the degree of fermentation.