Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження способів виробництва круп швидкого приготування(2020) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаВ роботі наведено результати дослідження різних способів виробництва крупів швидкого приготування. Розглянуто додаткові процеси оброблення сировини: гідротермічна обробка в поєднанні з плющенням, спучуванням або процесом мікронізації. The paper presents the results of a study of different methods of production of instant cereals. Additional processes of raw material processing are considered: hydrothermal treatment in combination with flattening, swelling or micronization process.Документ Підбір оптимальної кількості відновника для каші миттєвого приготування(2019) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Корж, Тамара ВолодимирівнаВ роботі наведено результати визначення оптимального співвідношення між крупою та відновником для одержання готової страви з найкращими органолептичними показниками. Кількість відновника визначали виходячи із необхідності забезпечення певного рівня реологічних характеристик. В результаті проведених досліджень було визначено оптимальну концентрацію рідкої фази. Раціональне співвідношення екструдована композиційна суміш : вода складає 1:4,5. The results of determining the optimal ratio between cereals and reducing agents to produce a ready meal with the best organoleptic characteristics are presented in the paper. The amount of reducing agent was determined based on the need to provide a certain level of rheological characteristics. As a result of the conducted studies, the optimal concentration of the liquid phase was determined. The rational ratio of the extruded composite mixture: water is 1: 4,5.