Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Економетричний інструментарій як один із засобів оцінки сталого розвитку підприємств харчової промисловості(2024) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаРозглянуто актуальність розробки системи ефективного управління сталим розвитком підприємств харчової промисловості на основі економетричних моделей та інструментів із використанням сучасних пакетів статистичної обробки данихДокумент Необхідність диверсифікації діяльності підприємств харчової промисловості в умовах кризи(2018) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаВ роботі зазначено, що диверсифікація діяльності підприємства як варіант розвитку підприємств харчової промисловості є складним за своєю специфікою, проте і практичним засобом. Дослідження фінансових показників діяльності підприємств харчової галузі показали, що для сталого розвитку таких підприємств є найбільш ефективною продуктова диверсифікація. The paper notes that the diversification of the enterprise as a variant of development of the food industry is a complex in its specificity, but also a practical tool. Studies of financial performance of food companies have shown that for the sustainable development of such companies is the most effective product diversification.Документ Тенденції інвестиційно-інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України в умовах глобальної світової рецесії(2013) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаДокумент Тенденції економічного розвитку підприємств харчової промисловості в контексті вступу України до СОТ(2013) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна