Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Корисні властивості натуральної харчової добавки – куркуміну(2023) Майборода, Олена Іванівна; Попова, Інна ВадимівнаКуркума має довгу історію застосування в якості прянощів та харчової добавки, яка поліпшує колір та смакові якості харчових продуктів завдяки своєму антиоксидантному потенціалу. Колір харчового продукту має не аби яке значення для покупця: це не тільки показник свіжості та якості продукту а й характеристика його впізнання. Куркумін є хорошою і дешевою альтернативою шафрану, хоча він не може замінити сильний специфічний аромат та смак останнього.Документ Культура здорового харчування від наших пращурів і дотепер(2017) Майборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана Олександрівна; Гончарук, АлінаДокумент Формування прикладних навичок ведення лабораторних досліджень інженерів-біотехнологів(2019) Попова, Інна Вадимівна; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Майборода, Олена Іванівна