Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кінетики процесів змочуванння та просочування у харчових дисперсних системах
    (2014) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Точкова, Оксана Василівна
    Роль капілярних явищ у природі дуже велика. Ними зумовлено просочування рідини по тонких каналах у грунтах, рослинах, пористих матеріалах та тканинах, а дифузійні явища мають місце в різних технологічних розробках у промисловості. The role of capillary phenomena in nature is very great. They are caused by seepage of fluid channels in thin soils, plants, porous materials and fabrics, and diffusion phenomena occur in various technological developments in the industry.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика жирнокислотного складу олії насіння гарбуза, отриманої з НВЧ-обробленням сировини
    (2013) Дербугова, Галина Любомирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович
    З метою перевірки впливу НВЧ-поля на вміст ненасичених жирних кислот було порівняно жирнокислотний склад обробленого і контрольного зразків гарбузової олії. With the aim of verification of influence of NHS-pre-treatment on content of the nonsaturated fat acids it was comparatively fatts composition of treat and control standards of pumpkin oil.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування
    (2013) Точкова, Оксана Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Розглянуто використання харчових добавок природного походження при виробництві дитячого харчування. Встановлено оптимальні дози додавання полісахаридів та визначено параметри їх використання. Examines the use natural origin food additives in the production of baby foods. The optimal dose of added polysaccharides and the parameters of their use.
  • Ескіз
    Документ
    Електрофоретичне очищення глюкозних паток
    (2007) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Для розділення білків, жирів та вуглеводнів в складних сумішах в роботі запропоновано метод фокусуючого електрофорезу, сутність якого полягає в то-му, що на межі поділу між двома рідинами виникає перепад рН.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.