Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології вітамінних збагачувачів на основі гарбуза(2019) Манченко, Валентина Миколаївна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаIn order to produce carotene-containing powders, the pumpkin was ground and the resulting pulp was additionally saturated with sugar by treatment in a 20-40% solution at temperatures of 20 ... 60 ° C for 10-60 minutes. The meat was fed to the press, and the husks for drying. The resulting carotene-containing powders can be used as a sugar raw material, as a natural vitamin-based filler, a source of food fibers. З метою отримання каротиновмісних порошків гарбуз подрібнювали, а отриману м'язгу додатково насичували цукром шляхом обробки в 20-40%-му розчині при температурах 20...60 °С протягом 10-60 хв. М’язгу подавали на пресування, а вичавки – на сушіння. Одержані каротиновмісні порошки можна застосування в якості цукристої сировини, як натурального вітаміновмісного наповнювача, джерела харчових волокон.Документ Використання чорниці при виробництві функціональних продуктів(2019) Торопець, Ілля Олександрович; Манченко, Валентина Миколаївна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДослідження показали, що комплексна переробка ягід чорниці дозволяє отримати концентрований сік та пасту та порошок з вичавок. Це дозволяє розширити асортимент консервованих та використовувати їх у різних галузях харчової промисловості для збагачення продуктів антоціанами. Studies have shown that the complex processing of bilberries yields concentrated juice and paste and powder from the husks. This allows you to expand the range of canned food and use them in various branches of the food industry to enrich the products with anthocyanins.