Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ізомеризації хмелю при підготовці пивного сусла до бродіння
    (2003) Галак, Дмитро Георгієвич; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
  • Ескіз
    Документ
    Пивоварні якості хмелю залежно від строків збирання
    (2006) Черненко, Оксана Володимирівна; Проценко, Лідія Василівна; Ляшенко, Микола Іванович; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Хміль є найбільш специфічною і незамінною сировиною для пива. Вміст гірких речовин в шишках хмелю є основним критерієм оцінки його пивоварної якості. Найбільш цінні для пивоваріння альфа-кислоти (АК), які в процесі охмеління сусла перетворюються в ізо-а- кислоти і є основними носіями гіркоти пива. Hops are the most specific and indispensable raw material for beer. Thе content of bitter substances in hops cones is the main criterion for its brewing capacity. The most valuable brewing alpha acid ( AA) , which in the process ohmelinnya wort are converted to iso- a- acids are the main carriers of bitter beer.
  • Ескіз
    Документ
    Використання суміші сухого хмелю та екстракту хмелю для приготування пива
    (2008) Строй, Олег; Романова, Зоряна Миколаївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Одним із шляхів оптимального використання гірких речовин є використання суміші сухого пресованого (чи порошку) та ізомеризованого екстракту при приготуванні пива. Дослідження проводили саме у цьому руслі раціонального використання хмелесировини. Це передбачає зміну класичної технології пивоваріння, що стосується лише способу та місця внесення хмелю для надання пиву оптимальної величини гіркоти, піноутворення та стійкості. One way to optimal use of bitter substances is to use a mixture of pressed powder (or powder) and izomeryzovanoho extract in the preparation of beer. Research is conducted in this vein rational use hmelesyrovyny. This involves changing the classic brewing technology that applies only to the method and place of making beer hops to provide optimal value bitterness and foam stability.