root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Михайличенко, Альбіна Володимирівна
1
search.filters.author.Фурманова, Юлія Петрівна
Ключові слова
search.filters.subject.mousse
1
search.filters.subject.lactose-free products
1
search.filters.subject.plant-based drinks
1
search.filters.subject.restaurant establishment
1
search.filters.subject.безлактозна продукція
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2019
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Михайличенко, Альбіна Володимирівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.mousse
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства
(
2019
)
Михайличенко, Альбіна Володимирівна
;
Фурманова, Юлія Петрівна
Показати більше
Досліджено доцільність використання рослинних напоїв у технології мусів для закладів ресторанного господарства. The expediency of using herbal drinks in the technology of mousses for restaurants has been studied.
Показати більше