Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання вівсяних пластівців в пивоварінні
    (2022) Розмеріця, Ольга Володимирівна; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Використання у пивоварінні несолоджених матеріалів дозволяє, з однієї сторони, знизити матеріальні затрати на сировину, а з іншої — значно розширитирізноманітність та асортимент напоїв, що при цьому покращують їх харчову цінність. Використання вівсяних пластівців набуває широкогопопиту. Пиво набуває відтінку молочного шоколаду з легкими фруктовими нотами.Тому актуальним є розроблення нових рецептур пива з додаванням вівсяних пластівців
  • Ескіз
    Документ
    Плівчастий та голозерний овес
    (2014) Комишна, Наталія Віталіївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Відомо, що продукти переробки зерна вівса (крупа, борошно, геркулес, толокно та ін.) мають дієтичні властивості, що пояснюється цінним хімічним складом цих продуктів. It is known, that produktы PROCESSING ovsa grains (cereals, flour, rolled oats, oatmeal, et al.) Ymeyut dyetycheskye properties, that obъyasnyaetsya tsennыm himicheskogo composition эtyh products. For the study bыly otobranы 4 sample one of íîâûõ varieties ovsa holozernoho variety "Treasure of Ukraine".
  • Ескіз
    Документ
    Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний склад
    (2011) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович
    Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів. Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технологічного режиму солодорощення вівса
    (2009) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович
    Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.
  • Ескіз
    Документ
    Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів
    (2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена Володимирівна
    За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Зміни цукрів при пророщуванні вівса
    (2011) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна
    Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.