Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників
    (2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Донець, Анна Сергіївна
    Досліджено спектри пряників на ізомальтитолі, мальтитолі, еритритолі. Встановлено: спектри пряників на мальтитолі та ізомальтитолі майже не відрізняються, спектри пряника на еритритолі мають відмінності The spectra of gingerbread on isomaltitol, maltitol, erithritol were studied. Installed: the spectra of gingerbread on maltitol and isomaltitol are similar, gingerbread spectra on erythritol have differences.