Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія ОлегівнаДоведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.Документ Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія ОлегівнаЗ’ясовано, що використання декорування страв шляхом застосуванням європейських технологій арт-візажу призводить до значного прибутку закладу ресторанного господарства, зростанню його популярності і збільшенню кількості клієнтів. It was found that the use of decorating dishes through the use of European technologies of art-visage leads to a significant profit of the restaurant establishment, increase its popularity and increase the number of customers.