root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Окольнича, Лілія Олегівна
1
search.filters.author.Дітріх, Ірина Вікторівна
Ключові слова
search.filters.subject.functional ingredient
1
search.filters.subject.cabbage fennel
1
search.filters.subject.lasagna
1
search.filters.subject.капуста кале
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Окольнича, Лілія Олегівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.functional ingredient
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії
(
2017
)
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Окольнича, Лілія Олегівна
Показати більше
Доведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.
Показати більше