Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої
    (2020) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Кондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції. Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Помутніння та обробка лікеро-горілчаних напоїв
    (2020) Острик, Олександр Миколайович; Олійник, Світлана Іванівна
    Правильний вибір способу та умов обробки напівфабрикатів із використанням допоміжних матеріалів дає змогу отримати стабільні та стійкі до помутнінь лікеро-горілчані напої на основі рослинної та плодово-ягідної сировини. The correct choice of the method and conditions of processing of semi-finished products with the use of auxiliary materials allows to obtain stable and turbidity-resistant alcoholic beverages based on vegetable and fruit raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції
    (2020) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Впровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович
    На стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукції
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна
    Якість кінцевої продукції лікеро-горілчаного виробництва залежить від водоготування, обробки водно-спиртової суміші, стабілізації, сировини та основних інгрідієнтів. The quality of the final liqueur-vodkas beverages depends on water preparation, water-alcohol mixture treatment, stabilization, raw materials and essential ingredients.