Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності роботи пастеризаційної установки молока(2022) Красуцький, Володимир; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВ результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Модернізація валкового екструдеру для формування тістових заготовок вірменського лаваша(2022-04) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайови; Олішевський, Валентин ВікторовичПроцес формування тістових заготовок вірменського лаваша — один з найскладніших технологічних процесів, під час якого розкриваються найрізноманітніші фізико-механічні властивості формуючого матеріалу. Тому конструкторські рішення формуючих машин повністю визначається технологічними властивостями певного середовища.Документ Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому(Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022-04) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВід форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Модернізація транспортно-розподільчої системи пресу бурякового жому(2022) Коваленко, Наталія; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичСучасний стан техніки і технології вітчизняного цукрового виробництва не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряка, високоефективну вапняно-вуглекислотну очистку та комплексне перероблення вторинних продуктів (жом, патока), внаслідок чого знижується ресурсо- та енергоефективність виробництва. Сучасний підхід до екстрагування сахарози включає глибоке пресуванням жому.Документ Модернізація пакувальної машини KHS KISTERS INNOPACK SP з вдосконаленням вузла подачі плівки(2023) Сизонюк, Владислав Сергійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВ результаті запропонованої модернізації одержано можливість встановлення рулону з плівкою в потрібне положення, що значно зменшує час простою машини при його заміні та полегшує роботу оператора, покращує загальну технічну культуру виробництва через зменшення впливу людського фактору. Також дана модернізація усуває можливість виникнення бракованої продукції, завдяки цьому підвищується продуктивність роботи даного механізму, а також розширюється сфера можливого застосування для пакування у термоусадкову полімерну плівку різноманітних видів продукції.Документ Модернізація системи завантаження жому преса глибокого віджиму(2021) Розумний, Олег Володимирович; Пархомчук, Михайло Валентинович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичОтримані результати свідчать про те, що використання запропонованої модернізації вивантажувального шнеку та завантажувальної шахти пресу глибокого віджимання жому дозволяє додаткове водовідведення дифузійного соку з нього.