Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення безглютенових виробів із збалансованим нутрієнтним складом(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Дієта з урахуванням групи крові(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Мерчандайзинг у ресторанному господарстві(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства(2020) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДекорування страв в закладах ресторанного господарства є важливим, оскільки обробка страв привертає увагу, змушує людину думати про їжу, збуджує апетит, викликає рефлекторне виділення слини і шлункового соку, сприяє кращому перетравленню і засвоєнню їжі. Decoration of dishes in restaurants is important, because the processing of dishes attracts attention, makes a person think about food, stimulates appetite, causes reflex secretion of saliva and gastric juice, promotes better digestion and assimilation of food.Документ Розвиток та запровадження нових трендів в ресторанному господарстві(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаСьогодні ресторанний бізнес, як ніколи раніше, веде активну боротьбу за збереження власної життєздатності. Аналізуючи діяльність ресторанів в 2019-2020 гг для того, щоб триматися на плаву заклади почали впроваджувати доставку їжі власним транспортом або використовуючи різноманітні кур’єрські компанії. Новий 2021 рік спонукає на впровадження та розвиток нових трендів в закладах ресторанного господарства. Тому в роботі розглянуто тренди які вже застосовуються та які тільки впроваджуються для кращого розвитку ресторанного бізнесу.Документ Тенденції у виробництві їжі та напоїв(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаВиклик сектору HoReCa посилюється і зростаючими тенденціями в харчуванні, такими як: продовження зростання важливості здорового харчування - cпоживачі потребують продуктів, що підвищують імунітет, нових рослинних альтернатив, всесвітньовідомих смаків та технологічно вдосконалених продуктів. Тому в роботі було проаналізовано п’ять найбільших тенденцій, які вплинуть на виробництво їжі та напоїв у 2021 році.Документ Інновації ресторанного бізнесу(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ наш час науково-технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого господарства, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. Тому робота була присвячена характеристиці сучасних інновацій в ресторанному господарстві.