Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Помутніння та обробка лікеро-горілчаних напоїв
    (2020) Острик, Олександр Миколайович; Олійник, Світлана Іванівна
    Правильний вибір способу та умов обробки напівфабрикатів із використанням допоміжних матеріалів дає змогу отримати стабільні та стійкі до помутнінь лікеро-горілчані напої на основі рослинної та плодово-ягідної сировини. The correct choice of the method and conditions of processing of semi-finished products with the use of auxiliary materials allows to obtain stable and turbidity-resistant alcoholic beverages based on vegetable and fruit raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Цукор та стійкість лікеро-горілчаної продукції
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Острик, Олександр Миколайович; Петросян, Сергій Артакович
    Встановлено необхідність проведення тестування зразків цукру білого та модельних напоїв для встановлення наявності домішок, нерозчинних у водно-спиртових сумішах для запобігання утворення різних помутніть та осадів, що є неприпустимими у лікеро-горілчаній продукції. The necessity of testing the samples of white sugar and model drinks to determine the presence of impurities insoluble in water-alcohol mixtures for prevent the formation of various opacities and sediments that are unacceptable for distillery production.
  • Ескіз
    Документ
    Виникнення помутнінь у лікеро-горілчаних напоях
    (2019) Острик, Олександр Миколайович; Петросян, Сергій Артакович; Федорова, Наталія Борисівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Впровадження заходів з прогнозування та визначення якіснокількісного вмісту компонентів помутнінь напоїв дасть змогу забезпечити необхідну якість готового напою з підвищенням його дегустаційної оцінки. Implementation of measures to predict and determine the qualitative content of the components of the turbidity of the beverages will provide the necessary quality of the finished drink with increasing its tasting rating.