Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні(2021) Божко, Наталия Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь МиколайовичПредставлено результати дослідження дії антиоксидантів на варені ковбаси.Документ Вплив рослинних антиоксидантів на показники якості напівкопчених ковбасок(2021) Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія АндріївнаОписано дослідження антиоксидантної дії екстрактів чорної смородини та чорноплідної горобини у складі напівкопчених ковбас.