Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Новітні методи боротьби зі шкідниками на виробництві у рамках належної виробничої практики GMP(2017) Васильчук, Ірина Вікторівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаДля ефективно роботи стратегії щодо конролю появи та боротьби зі шкідниками на підприємстві постійно повинен здійснюватись моніторинг. For the effective work of the strategy for controlling the occurrence and control of pests in the enterprise, monitoring must be constantly carried out.Документ Розроблення процедури для управління аварійними ситуаціями на молокопереробних підприємствах(2017) Литвин, Дарія Олексіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЗапропонована схема заходів управління аварійними ситуаціями на молочному підприємстві для своєчасного реагуванняю. The proposed scheme of emergency management arrangements at a dairy enterprise for timely response.Документ Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонад(2017) Кальніченко, Карина Ігорівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаМетод моніторингу критичної контрольної точки є важливою складовою системи менедменту безпечності харчової продукції на виробництві лимонаду. The method of monitoring the critical control point is an important component of the food safety management system in the production of lemonade.