Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності
    (2021) Негода, Дар’я Едуардівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролю
  • Ескіз
    Документ
    Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва
    (2021) Бондаренко, Дарина Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Сучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхилень