Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка якості безглютенового хліба(2021) Корх, Тетяна Анатоліївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЗа даними Всесвітньої асоціації гастроентерологів, чутливість до глютену зачіпає близько 1 % населення світу. Під час оцінки якості продукту без глютену важливим фактором є вибір методу контролю вмісту клейковини в сировині та готовій продукції. При виготовленні безглютенових продуктів виробники повинні дотримуватися і застосовуватись суворі норми охорони здоров’я, а також комплексний контроль якості сировини та готової продукціїДокумент Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ(2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Документ Управління якістю продукції хлібобулочного підприємства великої потужності(2019) Бучинська, Дарія Віталіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСучасний стан ринку хлібобулочної продукції розширюється появою підприємств малої потужності по всій території України. В так умовах виробник повинен формувати високу якість продукції, що буде мати свого постійного споживача на ринку. За результатами проведеного SWOT-аналізу встановлюємо, що досліджуване підприємство має ряд сильних сторін і можливостей на хлібопекарському ринку. The current state of the bakery market is being expanded by the emergence of small-scale enterprises throughout Ukraine. In such conditions, the manufacturer must create high quality products that will have its own regular consumer in the market. Based on the results of the SWOT analysis, we find that the enterprise under study has a number of strengths and opportunities in the bakery market.Документ Технічне нормування бутильованої води(2015-05) Рижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено аналіз вимог нормативних документів до мінеральної води різних країн з вітчизняними стандартами. The analysis of the regulatory requirements for mineral water from different countries with domestic standartamy.Документ Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості(2017) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.Документ Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії(2016) Петруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія МихайлівнаРобота присвячена питанню визначення забарвлення чаю комп'ютерною колориметрією за комплексним показником індексом жовтизни. The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.Документ Дослідження забарвлення чаю(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія МихайлівнаДокумент Якість і безпечність мінеральної води(2015) Рижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено аналіз вимог нормативних документів до мінеральної води різних країн з вітчизняними стандартами. The analysis of the regulatory requirements for mineral water from different countries with domestic standartamy.