Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування
    (2023) Черненко, Віктор Юрійович; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій Анатолійович
    Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Making semi -finished products from young potatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
    (2023) Лощиць, Юлія Ігорівна; Писарєв, Максим Григорович; Крижановський, Станіслав Йосипович
    Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Improving the technology of production of semi -finished products from potatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі
    (2023) Завалкевич, Надія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій Анатолійович
    Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі. Investigation reduction of energy costs in the technology of semi -finished products made of potatoes,
  • Ескіз
    Документ
    Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі
    (2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Досліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв
    (2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості попередньої підготовки картоплі в технологіях сушіння
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим Григорович
    Особливості попередньої підготовки картоплі залежно від якості сировини і кінцевої мети отримання сухого продукту з певними характеристиками Features preconditioning potatoes depending on the quality of raw materials and the ultimate goal of obtaining a dry product with certain characteristics
  • Ескіз
    Документ
    Сортовідбір картоплі для виробництва високоякісних сушених продуктів
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим Григорович
    Підбір сучасних сортів картоплі для виробництва високоякісних сушених продуктів. Selection of modern potato varieties for the production of high quality dried products.