Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
    (2023) Лощиць, Юлія Ігорівна; Писарєв, Максим Григорович; Крижановський, Станіслав Йосипович
    Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Improving the technology of production of semi -finished products from potatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний метод сушіння плодоовочевої сировини
    (2015) Стрельченко, Людмила Василівна; Бурлака, Тетяна Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Сьогодні існує велика потреба в зневоднених продуктах тривалого зберігання, у першу чергу з рослинної сировини. Сюди відносяться сушені фрукти, овочі, гриби, різноманітні снеки та лікарські рослини. Існує досить багато способів сушіння, які досить широко застосовуються на харчових підприємствах України. Багато з них досить енергозатратними й не дають бажаних якісних показників отриманих продуктів. Багато науковців пропонують застосування комбінованих способів сушіння, поєднуючи два і більше способи. Всі вони мають як свої переваги, так і недоліки. Today there is a great need for dehydrated long-term storage products, primarily from plant raw materials. These include dried fruits, vegetables, mushrooms, various snacks and medicinal plants. There are quite a number of drying methods that are widely used in food businesses in Ukraine. Many of them are quite energy-consuming and do not give the desirable qualitative indicators of the received products. Many scientists propose the use of combined drying methods, combining two or more methods. All of them have both their advantages and disadvantages.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі
    (2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Досліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості попередньої підготовки картоплі в технологіях сушіння
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим Григорович
    Особливості попередньої підготовки картоплі залежно від якості сировини і кінцевої мети отримання сухого продукту з певними характеристиками Features preconditioning potatoes depending on the quality of raw materials and the ultimate goal of obtaining a dry product with certain characteristics
  • Ескіз
    Документ
    Сортовідбір картоплі для виробництва високоякісних сушених продуктів
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим Григорович
    Підбір сучасних сортів картоплі для виробництва високоякісних сушених продуктів. Selection of modern potato varieties for the production of high quality dried products.