Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування(2023) Черненко, Віктор Юрійович; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій АнатолійовичВиготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Making semi -finished products from young potatoes.Документ Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі(2023) Лощиць, Юлія Ігорівна; Писарєв, Максим Григорович; Крижановський, Станіслав ЙосиповичУдосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Improving the technology of production of semi -finished products from potatoes.Документ Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі(2023) Завалкевич, Надія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій АнатолійовичДослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі. Investigation reduction of energy costs in the technology of semi -finished products made of potatoes,Документ Інноваційний метод сушіння плодоовочевої сировини(2015) Стрельченко, Людмила Василівна; Бурлака, Тетяна Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина МихайлівнаСьогодні існує велика потреба в зневоднених продуктах тривалого зберігання, у першу чергу з рослинної сировини. Сюди відносяться сушені фрукти, овочі, гриби, різноманітні снеки та лікарські рослини. Існує досить багато способів сушіння, які досить широко застосовуються на харчових підприємствах України. Багато з них досить енергозатратними й не дають бажаних якісних показників отриманих продуктів. Багато науковців пропонують застосування комбінованих способів сушіння, поєднуючи два і більше способи. Всі вони мають як свої переваги, так і недоліки. Today there is a great need for dehydrated long-term storage products, primarily from plant raw materials. These include dried fruits, vegetables, mushrooms, various snacks and medicinal plants. There are quite a number of drying methods that are widely used in food businesses in Ukraine. Many of them are quite energy-consuming and do not give the desirable qualitative indicators of the received products. Many scientists propose the use of combined drying methods, combining two or more methods. All of them have both their advantages and disadvantages.Документ Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі(2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина МихайлівнаДосліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.Документ Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв(2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаВстановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.Документ Особливості попередньої підготовки картоплі в технологіях сушіння(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим ГригоровичОсобливості попередньої підготовки картоплі залежно від якості сировини і кінцевої мети отримання сухого продукту з певними характеристиками Features preconditioning potatoes depending on the quality of raw materials and the ultimate goal of obtaining a dry product with certain characteristicsДокумент Сортовідбір картоплі для виробництва високоякісних сушених продуктів(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим ГригоровичПідбір сучасних сортів картоплі для виробництва високоякісних сушених продуктів. Selection of modern potato varieties for the production of high quality dried products.Документ Дослідження процесу утворення N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томатопродуктах(2013) Бессараб, Олександр Семенович; Гончар, Юлія; Писарєв, Максим ГригоровичВ тезах розглядається вплив процесу концентрування томатопродуктів на зміну вмісту нітритів в них. На основі отриманих лабораторних досліджень наведено математичні та графічні залежності зміни вмісту N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томат-продуктах. In theses dealing with the effects of the process of concentrating tomato to replace the content of nitrites in them. On the basis of laboratory studies are mathematical and graphical content changes depending on N-nitrozodymetylaminu in concentrated tomato products.