Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептури молочно-білкового зернистого продукту
    (2019) Письменна, Євгенія Володимирівна; Деркач, Марія Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович
    Науково обгрунтовано склад молочно-білкового зернистого продукту з підвищеною харчовою цінністю та збалансованим жирнокислотним складом за рахунок використання функціонально-технологічних інгредієнтів. Scientifically substantiated composition of milk-protein granular product with high nutritional value and balanced fatty acid composition due to the use of functional and technological ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту
    (2019) Крайнова, Дар’я Вячеславівна; Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Результати проведених досліджень свідчать про доцільність композиційного поєднання сиру кисломолочного нежирного, одержаного кислотно-сичужним зсіданням, купажу олій та овочевого наповнювача із зеленню, що гарантує високу якість та підвищену харчову цінність розробленого молочно-білкового полікомпонентного продукту. The results of the conducted studies testify to the expediency of a compositional combination of sour milk cheese, blended oil and vegetable filler with herbs, which guarantees high quality and high nutritional value of the developed sour milk cheese polycomponent composition
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуру
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Аникієнко, Антон; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Розроблено новий вид продукту кефірного, який містить купажовану олію та порошок топінамбуру, що дасть змогу підвищити харчову цінність та розширити асортимент кисломолочної продукції з рослинними компонентами. A new type of kefir product containing blended oil and jerusalem artichoke powder has been developed, which will increase the nutritional value and expand the asperity of sour-milk products with plant components.
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обгрунтування складу кисломолочного морозива з комбінованим складом сировини
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Науково обгрунтовано доцільність збагачення морозива кисломолочного поліненасиченими жирними кислотами, що дасть змогу розширити асортимент продуктів підвищеної харчової цінності. Scientifically substantiated the expediency of enriching ice cream сombined raw material composition polyunsaturated fatty acids, which will enable to expand the range of products of high nutritional value.