Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Регідратація в’ялених томатів
    (2020) Поцелуйко, Марія Василівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглядаються питання оводнення в’ялених томатів. Аналіз отриманих показує, що попереднє бланшування та збільшення температури води прискорює процес регідратації і дозволяє збільшити рівноважну масову частку вологи в’ялених томатів. This paper addresses the issues of watering of sun-dried tomatoes. The analysis of the obtained results shows that preliminary blanching and increase of water temperature accelerates the process of rehydration and allows to increase the equilibrium mass of moisture of sun-dried tomatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу регідратації в’ялених томатів
    (2020) Поцелуйко, Марія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    В роботі розглядаються питання оводнення в’ялених томатів. Аналіз отриманих показує, що попереднє бланшування та збільшення температури води прискорює процес регідратації і дозволяє збільшити рівноважну масову частку вологи в’ялених томатів. This paper addresses the issues of watering of sun-dried tomatoes. The analysis of the obtained results shows that preliminary blanching and increase of water temperature accelerates the process of rehydration and allows to increase the equilibrium mass of moisture of sun-dried tomatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатів
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто питання впливу попереднього оброблення томатів на тривалість сушіння і якість готової продукції. Показано, що попередньо бланшовані парою та сульфітовані помідори швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатів
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуті аспекти впливу попереднього оброблення томатів вплив на тривалість сушіння і якість готової продукції. Досліджено що, томати попередньо бланшовані парою та сульфітовані швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір. The aspects of the influence of pre-treatment of tomatoes on the duration of drying and quality of finished products are considered in the paper. It has been investigated that steam-pre-blanched and sulfitated tomatoes are faster to dry, have better rehydration properties and color.