Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатів
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто питання впливу попереднього оброблення томатів на тривалість сушіння і якість готової продукції. Показано, що попередньо бланшовані парою та сульфітовані помідори швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатів
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуті аспекти впливу попереднього оброблення томатів вплив на тривалість сушіння і якість готової продукції. Досліджено що, томати попередньо бланшовані парою та сульфітовані швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір. The aspects of the influence of pre-treatment of tomatoes on the duration of drying and quality of finished products are considered in the paper. It has been investigated that steam-pre-blanched and sulfitated tomatoes are faster to dry, have better rehydration properties and color.