Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу(2003) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДокумент Дослідження можливості розроблення технології сухої закваски для виробництва квасу(2000) Антонюк, Тетяна Антонівна; Білоус, Олександр Вікторович; Хаєцький, Pоман Іванович; Прибильський, Віталій Леонідович; Сербова, Марія ІванівнаПроведено дослідження по аналізу сучасного стану теорії та практики висушування харчових продуктів та мікроорганізмів; досліджена можливість сумісного висушування дріжджів та молочнокислих бактерій на сушарках різних типів; визначено критерії висушування закваски при максимально можливо збереженні життєздатності мікроорганізмів. A study on the analysis of the current state of theory and practice of dry food and microorganisms; The possibility of joint dry yeast and lactic acid bacteria in kilns of various types; Criteria drying starters at the maximum possible preservation of the viability of microorganisms.Документ Вивчення процесу висушування комбінованої закваски(2002) Данилевська, Ліза Bасилівна; Антонюк, Tетяна Андріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван ФедоровичКомбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв. Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.