Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших страв(2017) Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна СергіївнаУ статті наведено дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв, залежно від вмісту рецептурних складових. The article deals with the study of the forms of water connection in the culinary semifinished products for the first dishes, depending on the content of the formulation components.Документ Дослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикату(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті наведено реологічні дослідження модифікованих крохмалів для використання їх у складі пюреподібних перших страв. The article presents rheological researches of modified starches for their use in the form of puree-shaped first courses.