Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
    (2011) Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Розроблено технологію збагачення вершкового масла, яка передбачає введенням до його складу поліфункціональної добавки порошку із моркви під час гомогенізації готового продукту. The thesis is devoted to development the technology of butter enrichment by introducing carrot powder (a polyfunctional additive) during the product’s homogenization in butter’s composition.
  • Ескіз
    Документ
    Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками
    (2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Іванов, Сергій Віталійович
    Розроблено вершкове масло з рослинними добавками функцыонального призначення ідосліджено його наноструктуру. A new type of butter was created. Butter nanostructure was studied.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону
    (2011) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    На кафедрі технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій розроблено новий вид вершкового масла оздоровчого призначення з добавкою із насіння льону, яка вноситься в масло у вигляді її суспензії в маслянці. At the Department of Technology of milk and milk products of National University Food Technology developed a new type of butter with the addition of flaxseed, which is brought into the butter in the form of a suspension.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла
    (2009) Махоніна, Марина Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Досліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла
    (2009) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання наноелементів у харчових технологіях
    (2009) Степанищев, М. І.; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розгляд питання впливу нанонауки на харчову індустрію. Consideration the impact of nanoscience on the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви
    (2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Наведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
    (2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
    Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном
    (2001) Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла. We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології вершкового масла із зародками гречки
    (2013) Коротушко, Д. О.; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розробка вершкового масла із зародками гречки лікувально-профілактичної дії. Development of butter with embryos of buckwheat with therapeutic and preventive properties.